Selskaber og mad ud af huset Toggle

Skal I holde selskab er vi naturligvis klar til at sørge for det hele for jer.

Uanset om I vil holde jeres arrangement derhjemme eller på Restaurant Fedet er vi klar til at sørge godt for jer.
Vi kan huse op til 40 couverter i vores restaurant.

Kontakt os på tlf. 5258 8240 for nærmere information.

Alle vores menuer leveres naturligvis også ud af huset.

Vores buffeter og menuer leveres på fade og i skåle, klar til servering.
Det varme leveres enten varmt i termokasser eller lige til at varme i ovnen, alt efter jeres ønske.
Vi kan naturligvis også hjælpe med service, duge, servietter og personale.
Husk også vi leverer det hele til døren,ved min. 10 couverter, – helt gratis inden for en radius på 10 km.
Vi ved at mange har specielle ønsker til maden, vi kan selvfølgelig efterkomme lige, hvad det skal være. Nedenstående menuer er derfor kun ment som inspiration.
Har I andre ønsker, så kontakt os på tlf. 5258 8240.

Sammensæt din egen menu.

Vælg mellem.
2 forretter, – brød er inklusive i prisen.
2 hovedretter efter eget ønske.
2 garniturer.
1 kartoffel.
2 saucer.
1 dessert.

Pris pr. couvert
kr. 298,-
Kr. 318,- med oksemørbrad

Buffet.

Forretter

  • Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, chili, mango og dressing.
  • Serranoskinke med melon og persille.
  • Varmrøget laks med sprød salat og radisse/ urtecreme.
  • Bresaola med rødvinsmarinerede figner.
  • Hjemmebagt brød, pesto og tapanade, inklusive i prisen.

Hovedretter

  • Helstegt kalvefilet.
  • Helstegt oksemørbrad med timian og hvidløg.
  • Stegt unghanebryst med pesto.
  • Bbq marinerede svinekøller.
  • Ovnbagt laks.

Garniturer

  • Flødestuvet spinat.
  • Sauterede svampe og årstidens grøntsager.
  • Smørbagt spidskål og majs.
  • Broccoli salat med bacon, rosiner og solsikkekerner.
  • Waldorfsalat med æbler og bladselleri.
  • Tomatsalat med Mozarella, rødløg og basilikum.
  • Grøn salat med kerner og bær.

Kartofler

  • Ristede små kartofler med skræl og friske krydderurter.
  • Kartoffelssalat med drueagurker, radiser of friske krydderurter.
  • Flødekartofler med hvidløg og krydderurter.
  • Pommes Anna.

Saucer

  • Rødvinssauce, – anbefales til kalvefilet og oksemørbrad.
  • Bbq sauce, – anbefales til Bbq marinerede svinekøller.
  • Pebersauce, – anbefales til oksemørbrad.
  • Estragonsauce, – anbefales til unghanebryst og kalvefilet.
  • Limesauce, – anbefales til ovnbagt laks og unghanebryst.

Desserter

  • Cheesecake med lime og friske bær.
  • Creme Brûlée.
  • Chokoladekage Skt. Remy med vanilleis fra Okkels.

Alle vores buffeter laves til min. 8 couverter.

Den traditionelle.

Fuldmodnet sild med hjemmelavet karrysalat.
Æg med rejer og hjemmelavet mayonaise.
Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade.

Roastbeef med pickles og peberrod.
Mørbradbøf med champignon a´la creme.
Tarteletter med høns i asparges.

Brie og Emmentaler ost, med kiks og druer.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og smør.

Kr. 248,-

Konfirmation

Tapas buffet

  • Blinis med varmrøget lakse mousse, dild og ørredrogn.
  • Bruchetta med tomat og basilikum.
  • Serranoskinke med melon, persille og parmesanflager.
  • Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, chili og mango.
  • Kyllingespyd med ingefærmarinade.
  • Svinemedaillon med glaserede løg.
  • Mini grillspyd med oksemørbrad, svampe, rød peber og løg.
  • Manchego ost med syltede valnødder og knækbrød.
  • Chokoladekonfekt kage med friske bær.
  • Pesto og tapanade.
  • Hjemmebagt brød.

Kr. 288,-

3 retters menu

Lavbagt torsk
spidskål og sauce med “havets guld”
………

Saltimbocca af kalvefilet
grillede pimentos, bønner, jordskokker, beurre blanc og nye kartofler

………

Sommerbær
vanille is, karamel og valnødder

………

Kr. 300,- (som take away)
Min 2 couverter

4 retters menu

Forret
Tapas anretning.
Serrano skinke med parmesan og persille.
Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, chili og mango.
Varmrøget laks med urtecreme.
Hjemmebagt brød, pesto og tapanade

Hovedret
Peberbøf af oksemørbrad.
Sæsonens grønt, ristede svampe, pebersauce og små ristede kartofler.

Ost
3 slags Unika oste, hjemmebagt knækbrød, cashewnødder og appelsinkompot.

Dessert
Creme Brûlée med friske bær

4 retter kr. 398,- (som take away)

3 retter kr. 348,- (som take away)
min. 2 couverter

Kontakt os på tlf.: 5258 8240 eller mail: kontakt@fedet.dk

Børneretter

Ønsker de vi laver noget specielt til børnene, kan vi naturligvis også lave det.
Vi har her samlet et lille udpluk af vores børneretter, men vi kan naturligvis lave lige hvad de ønsker.

Byg selv burger (150 gr. hakket oksekød) med salat og pommes frites.
Kr. 98,-

Risskov burger (200 gr. hakket oksekød) med salat, ost, bacon og pommes frites.
Kr. 138,-

Cremet pasta med kylling, bacon og svampe.
Kr. 98,-

Steak af oksefilet (150 gr.) med salat, kryddersmør og pommes frites.
Kr. 158,-

Børneis, 2 kugler vanilleis med friske bær.
Kr. 55,-

Chokoladekage med vanilleis og friske bær.
Kr. 72,-

Print Friendly

Kontaktinformation

Restaurant Fedet Nordre Strandvej 35 8240 Risskov
Tlf: 5258 8240
Mail: kontakt@fedet.dk
Cookie- & privatlivspolitik

Køb gavekort

Vi udsteder naturligvis gavekort i restauranten på det beløb du ønsker.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference for a solution.

Like os på Facebook

0 kr0 varer

Kurv