Skal I holde selskab er vi naturligvis klar til at sørge for det hele for jer

Uanset om I vil holde jeres arrangement derhjemme eller på Restaurant Fedet er vi klar til at sørge godt for jer.
Vi kan huse op til 40 couverter i vores restaurant.
Hvis du ønsker at holde dit selskab i vores restaurant, så kontakt os for booking og menu.

Mad ud af huset

Vores buffeter og menuer leveres på fade og i skåle, klar til servering.
Det varme leveres enten varmt i termokasser eller lige til at varme i ovnen, alt efter jeres ønske.

Husk også vi leverer det hele til døren, ved min. 10 couverter, – helt gratis inden for en radius på 10 km.

Vi ved at mange har specielle ønsker til maden, vi kan selvfølgelig efterkomme lige, hvad det skal være. Nedenstående menuer er derfor kun ment som inspiration.

Har I andre ønsker, så kontakt os på tlf. 5258 8240.

Vælg mellem
1 forret, – brød er inklusive i prisen.
1 Kød eller fisk.
2 garniturer.
1 kartoffel.
1 sauce.
1 dessert.

Pris pr. couvert
kr. 298,-
Kr. 328,- med oksemørbrad & lammekrone

Tilkøb
Ekstra forret kr. 48,-
Ekstra garniture eller kartoffel kr. 28,-
Ekstra kød eller fisk kr. 68,-
Ekstra dessert kr. 48,-

Alle vores buffeter laves til min. 6 couverter.

Forretter »

Varmrøget laks, grønne asparges, ramsløgscreme, rugbrødschips og urter
Skaldyrstærte med krebsehaler, håndpillede rejer, radiser, rygeostecreme og agurk
Vitello Tonnato, tunsauce, capers og olivenolie
Hvide asparges, klassisk vinaigrette og urter

Hjemmebagt brød er inklusive i prisen

Kød »

Kalveculotte, – langtidstilberedt
Unghanebryst med salvie
Oksefilet med timian og hvidløg
Oksemørbrad med timian og hvidløg
Lammekrone med rosmarin

Garniturer »

Spidskålssalat med kikærter, majs og koriander
Grønkålssalat med syrlig dressing, tranebær, feta og pinjekerner
Bitter salat med blåskimmel, valnødder, pærer og oliven
Broccolisalat med bacon, rosiner og solsikkekerner
Tomatsalat med let vinaigrette, gammel knas, friske urter og pinjekerner

Kartofler »

Flødekartofler med rosmarin
Nye kartofler i smør og persille
Knuste kartofler med olivenolie og friske urter

Saucer »

Sauce Suprême
Pebersauce
Sauce bordelaise
Jordskokkesauce
Lammesky med rosmarin

Desserter »

Profit rolls med flødecreme, bærkompot og chokolade
Creme Brûlée
Chokoladekage Skt. Remy med dekan nødder, honning og vanille is
Rabarbertærte med hvid chokolade og vanille is

Tapasbuffet

Polentastænger med ramsløgsmayo
Skaldyrstærte med krebsehaler og håndpillede rejer, radiser, rygeostecreme og agurk
Kyllingelever mousse med sprødt skind og kompot
Bitter salat med blåskimmel, valnødder, asparges og oliven
Speck choucroute og estragonmayo
Chokoladekage Skt. Remy med pekan nødder og honning
Comté med rabarber og sprødt
Hjemmelavet salsa, chimichurri og hjemmebagt brød

Pris
325 kr.
Min. 6 couverter

3, 4 eller 5 retters menu

Kommer senere

Priser
5 retter kr. 475,- (som take away)
4 retter kr. 425,- (som take away)
3 retter kr. 375,- (som take away)
Min. 4 couverter

Børneretter

Ønsker de vi laver noget specielt til børnene, kan vi naturligvis også lave det.
Vi har her samlet et lille udpluk af vores børneretter, men vi kan naturligvis lave lige hvad de ønsker.

Risskov burger (200 gr. hakket oksekød) med salat, ost, bacon og pommes frites.
Kr. 138,-

Fedets kyllingenuggets med salat og pommes frites.
Kr. 98,-

.

Cremet pasta med kylling, bacon og svampe.
Kr. 98,-

Børneis, 2 kugler vanilleis med friske bær.
Kr. 55,-

Chokoladekage med vanilleis og friske bær.
Kr. 72,-