Mad ud af huset Toggle

Skal I holde selskab er vi naturligvis klar til at sørge for det hele for jer.

Uanset om I vil holde jeres arrangement derhjemme eller på Restaurant Fedet er vi klar til at sørge godt for jer.
Vi kan huse op til 40 couverter i vores restaurant.
Hvis du ønsker at holde dit selskab i vores restaurant, så kontakt os for booking og menu.

Kontakt os på tlf. 5258 8240 for nærmere information.

Mad ud af huset.

Vores buffeter og menuer leveres på fade og i skåle, klar til servering.
Det varme leveres enten varmt i termokasser eller lige til at varme i ovnen, alt efter jeres ønske.
Husk også vi leverer det hele til døren,ved min. 10 couverter, – helt gratis inden for en radius på 10 km.
Vi ved at mange har specielle ønsker til maden, vi kan selvfølgelig efterkomme lige, hvad det skal være. Nedenstående menuer er derfor kun ment som inspiration.
Har I andre ønsker, så kontakt os på tlf. 5258 8240.

Sammensæt din egen menu.

Vælg mellem.
1 forret, – brød er inklusive i prisen.
1 Kød eller fisk.
2 garniturer.
1 kartoffel.
1 sauce.
1 dessert.

Pris pr. couvert
kr. 298,-
Kr. 328,- med oksemørbrad

Tilkøb
Ekstra forret kr. 48,-
Ekstra garniture eller kartoffel kr. 28,-
Ekstra kød eller fisk kr. 68,-
Ekstra dessert kr. 48,-

Menu.

Forretter

  • Lavbagt torsk med grillet artiskok, citron puré, ristede hasselnødder og hasselnødde mayo.
  • Gravad okseinderlår med pickles, pinjekerner og grøn olie.
  • Rilette af varmrøget laks med safransyltet fennikel.
  • Risotto med hokaido, agurker og melon (vegetar ret)
  • Hjemmebagt brød, pesto og tapanade, inklusive i prisen.

Kød og fisk

  • Helstegt kalvefilet.
  • Helstegt oksemørbrad med timian og hvidløg.
  • Saltimbocca af kalvefilet
  • Stegt unghanebryst med pesto.
  • Ale marinerede svinekæber.
  • Fisketerrine med nori tang og spinat

Garniturer

  • Svampe blanquette med persille.
  • Sauterede svampe og årstidens grøntsager.
  • Smørstegte majs og bønner med bacon og chili.
  • Broccoli salat med bacon, rosiner og solsikkekerner.
  • Tomatsalat med Mozarella, rødløg og basilikum.
  • Cannelloni med selleri og trøffel samt crudité af danske æbler.

Kartofler

  • Ristede små kartofler med skræl og friske krydderurter.
  • Pommes Fondant.
  • Smørdampede små kartofler med persille
  • Pommes Anna.

Saucer

  • Rødvinssauce.
  • Cremet svampesauce.
  • Pebersauce.
  • Appelsin og sennepssauce.
  • Cremet safransauce.

Desserter

  • Tærte med hindbær og hvid chokolade.
  • Creme Brûlée.
  • Chokoladekage Skt. Remy med vanilleis fra Okkels.
  • Vanille pocheret pære med hvid chokolade mousse og valnødder.

Alle vores buffeter laves til min. 8 couverter.

Konfirmation

Tapas buffet

  • Lavbagt torsk med grillet artiskok, citron puré, ristede hasselnødder og hasselnødde mayo.
  • Bruchetta med blanquette af Karl Johan svampe.
  • Grillede pimentos med hvidløg og flagesalt.
  • Tataki tun med wasabi, løg og mango kompot.
  • Friteret ande rilette med creme double og sherry glace.
  • Svinemedaillon med glaserede løg.
  • Spanske kødboller med emmentaler i tomatsauce.
  • Arla Unika Gammel Knas med orangekompot og hjemmebagt knækbrød.
  • Chokoladekonfekt kage med friske bær.
  • Pesto og tapanade.
  • Hjemmebagt brød.

Kr. 318,-

Den traditionelle.

  • Fuldmodnet sild med hjemmelavet karrysalat.
  • Gravad laks med rævesauce.
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade.
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
  • Mørbradbøf med champignon a´la creme.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Arla Unika Gammel Knas og Høgelundgaard oste med orangekompot og hjemmebagt knækbrød.
  • Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og smør.

Kr. 298,-

3 retters menu
(Fødselsdags menu kun i uge 42)

Ceviche af torsk og kammusling
gremolata, citronpuré og creme double med brændt hvidløg
………

Rosastegt dådyr fra Hjortshøj
jordskokker, hindbærrødbeder, safran marineret pastinak,
friske hasselnødder, Pommes Maciare og Karl Johan sauce

………
Tarte Tatin med pære
pærechips, vanille is og farin sauce

………

Kr. 300,- 
Min 2 couverter

4 retters menu

Forret
Lavbagt torsk med grillet artiskok, hasselnødder og hasselnødde mayo.
Rilette af varmrøget laks med safransyltede fennikel.
Hjemmebagt brød.

Hovedret
Peberbøf af oksemørbrad.
Sæsonens grønt, ristede svampe, pebersauce og små ristede kartofler.

Ost
3 slags Unika oste, hjemmebagt knækbrød, cashewnødder og appelsinkompot.

Dessert
Tærte med hvid chokolade og hindbær.

4 retter kr. 425,- (som take away)

3 retter kr. 375,- (som take away)
min. 4 couverter

Kontakt os på tlf.: 5258 8240 eller mail: kontakt@fedet.dk

Børneretter

Ønsker de vi laver noget specielt til børnene, kan vi naturligvis også lave det.
Vi har her samlet et lille udpluk af vores børneretter, men vi kan naturligvis lave lige hvad de ønsker.

Byg selv burger (150 gr. hakket oksekød) med salat og pommes frites.
Kr. 98,-

Risskov burger (200 gr. hakket oksekød) med salat, ost, bacon og pommes frites.
Kr. 138,-

Cremet pasta med kylling, bacon og svampe.
Kr. 98,-

Steak af oksefilet (150 gr.) med salat, kryddersmør og pommes frites.
Kr. 158,-

Børneis, 2 kugler vanilleis med friske bær.
Kr. 55,-

Chokoladekage med vanilleis og friske bær.
Kr. 72,-

Print Friendly

Kontaktinformation

Restaurant Fedet Nordre Strandvej 35 8240 Risskov
Tlf: 5258 8240
Mail: kontakt@fedet.dk
Cookie- & privatlivspolitik

Køb gavekort

Vi udsteder naturligvis gavekort i restauranten på det beløb du ønsker.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference for a solution.

Like os på Facebook

0 kr0 varer

Kurv