Mad ud af huset Toggle

Skal I holde selskab er vi naturligvis klar til at sørge for det hele for jer.

Uanset om I vil holde jeres arrangement derhjemme eller på Restaurant Fedet er vi klar til at sørge godt for jer.
Vi kan huse op til 40 couverter i vores restaurant.
Hvis du ønsker at holde dit selskab i vores restaurant, så kontakt os for booking og menu.

Kontakt os på tlf. 5258 8240 for nærmere information.

Mad ud af huset.

Vores buffeter og menuer leveres på fade og i skåle, klar til servering.
Det varme leveres enten varmt i termokasser eller lige til at varme i ovnen, alt efter jeres ønske.
Husk også vi leverer det hele til døren,ved min. 10 couverter, – helt gratis inden for en radius på 10 km.
Vi ved at mange har specielle ønsker til maden, vi kan selvfølgelig efterkomme lige, hvad det skal være. Nedenstående menuer er derfor kun ment som inspiration.
Har I andre ønsker, så kontakt os på tlf. 5258 8240.

Sammensæt din egen menu.

Vælg mellem.
1 forret, – brød er inklusive i prisen.
1 Kød eller fisk.
2 garniturer.
1 kartoffel.
1 sauce.
1 dessert.

Pris pr. couvert
kr. 298,-
Kr. 328,- med oksemørbrad

Tilkøb
Ekstra forret kr. 48,-
Ekstra garniture eller kartoffel kr. 28,-
Ekstra kød eller fisk kr. 68,-
Ekstra dessert kr. 48,-

Menu.

Forretter

  • Smørpocheret torsk med røget kartoffelcreme, sprød porre og rødløgsvinaigrette.
  • Røget svinemørbrad med syrlig løgkompot.
  • Rimmet laks med rygeoste creme, urtesalat og vagtel æg.
  • Gazpacho med agurk, grøn peber og små modne tomater.
  • Hjemmebagt brød, pesto og tapanade, inklusive i prisen.

Kød og fisk

  • Langtids tilberedt kalve culotte.
  • Helstegt oksemørbrad med timian og hvidløg.
  • Farseret Vagtel.
  • Grillet supreme unghanebryst.
  • Lammekrone med rosmarin og citron.
  • Grillet Laks.

Garniturer

  • Svampe blanquette med persille.
  • Sauterede svampe og årstidens grøntsager.
  • Spinatsalat med feta, blegselleri g granatæble kerner.
  • Broccoli salat med bacon, rosiner og solsikkekerner.
  • Tomatsalat med Mozarella, rødløg og basilikum.
  • Grillede og marinerede grøntsager.

Kartofler

  • Ristede små kartofler med skræl og friske krydderurter.
  • Kold kartoffelsalat med ruccola, basilikum, pinjekerner og parmesan.
  • Smørdampede små kartofler med persille
  • Pommes Anna.
  • Pommes Rösti.

Saucer

  • Portvinssauce.
  • Cremet svampesauce.
  • Pebersauce.
  • Fennikel sky.
  • Røget skaldyrssauce.

Desserter

  • Tærte med mango og hvid chokolade.
  • Creme Brûlée.
  • Chokoladekage Skt. Remy med vanilleis fra Okkels.
  • Citron fromage med citrus confit, marengs og karamelsauce.

Alle vores buffeter laves til min. 10 couverter.

Konfirmation

Tapas buffet

  • Smørpocheret torsk med røget kartoffelcreme, sprød porre og rødløgsvinaigrette.
  • Bruchetta med blanquette af Karl Johan svampe.
  • Saltbagt skalotteløg i basilikums sirup.
  • Sprød hummerkugle med crudité, salat og karse creme.
  • Gratin af kartoffel med chorizo, basilikum, chili, ruccola, fontina & gratineret gedeost.
  • Farseret svinemørbrad med løgkompot.
  • Spanske kødboller med emmentaler i tomatsauce.
  • Arla Unika Gammel Knas med orangekompot og hjemmebagt knækbrød.
  • Chokoladekonfekt kage med sukkersyltede meloner og mynte.
  • Pesto og tapanade.
  • Hjemmebagt brød.

Kr. 318,-
Min. 10 couverter

Den traditionelle.

  • Fuldmodnet sild med hjemmelavet karrysalat.
  • Gravad laks med rævesauce.
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade.
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål.
  • Mørbradbøf med champignon a´la creme.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Arla Unika Gammel Knas og Høgelundgaard oste med orangekompot og hjemmebagt knækbrød.
  • Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og smør.

Kr. 298,-
Min. 10 couverter

3 retters menu

Jordskokke suppe
glaskål, torsk, purløg og karse
………

Braiseret oksebryst
cremet polenta med mascarpone, saltbagt skalotteløg, syltet porre og kastanje sauce

………
Lun æblekage
mandler, hvid chokolade, marcipan og vanille is

………

Kr. 300,- 
Min 2 couverter

4 retters menu

Forret
Smørpocheret torsk med røget kartoffelcreme, sprød porre og rødløgsvinaigrette.
Rimmet laks med rygeostecreme, urtesalat og vagtel æg.
Hjemmebagt brød.

Hovedret
Peberbøf af oksemørbrad.
Sæsonens grønt, ristede svampe, pebersauce og små ristede kartofler.

Ost
3 slags Unika oste, hjemmebagt knækbrød, cashewnødder og appelsinkompot.

Dessert
Tærte med hvid chokolade og hindbær.

4 retter kr. 425,- (som take away)

3 retter kr. 375,- (som take away)
min. 4 couverter

Kontakt os på tlf.: 5258 8240 eller mail: kontakt@fedet.dk

Børneretter

Ønsker de vi laver noget specielt til børnene, kan vi naturligvis også lave det.
Vi har her samlet et lille udpluk af vores børneretter, men vi kan naturligvis lave lige hvad de ønsker.

Byg selv burger (150 gr. hakket oksekød) med salat og pommes frites.
Kr. 98,-

Risskov burger (200 gr. hakket oksekød) med salat, ost, bacon og pommes frites.
Kr. 138,-

Cremet pasta med kylling, bacon og svampe.
Kr. 98,-

Steak af oksefilet (150 gr.) med salat, kryddersmør og pommes frites.
Kr. 158,-

Børneis, 2 kugler vanilleis med friske bær.
Kr. 55,-

Chokoladekage med vanilleis og friske bær.
Kr. 72,-

Print Friendly
0 kr0 varer

Kurv