Forretter

Jomfruhummer Carpaccio

105 kr.

Tomater, agurk, dild og sprødt

Lyngrillet tun

105 kr.

sesam, friseé salat, friskost og tapioka

Rørt Tatar

115 kr.

Skorzonerrod, syltede bøgehatte og urtemayo

Foie Gras Terrine

125 kr.

Smørristet brioche, syltet radicchio og pære chutney

Hovedretter

3 retters menu - min. 2 couverter

395 kr.

Forret
Jomfruhummer carpaccio
Tomater, agurk, dild og sprødt
Hovedret
Rosastegt kalvefilet
brændt løg, romesco, kål, pommes rösti og kalvesky
Dessert
Creme Brûlée
Fransk Polynesisk vanille

Moules Frites

199 kr.

Muslinger, pommes frites, urteaioli og hjemmebagt brød

Rosastegt kalvefilet

275 kr.

brændt løg, romesco, kål, pommes rösti og kalvesky

Helstegt rødspætte

245 kr.

Sommergrønt, nye danske kartofler og persillesovs

Fedets klassiker, – Boeuf Sauté Stroganoff

245 kr.

Oksemørbrad, løg, champignon, rødbeder og kartoffelmos

Rib Eye Steak 300 gr. af fritgående kvæg fra Uruguay

375 kr.

Pommes frites og sauce bearnaise

Flamberet peberbøf af oksemørbrad (200 gr.)

335 kr.

Sprøde Broccolini, østershatte, pebersauce og Pommes Rösti

Farseret vagtel

295 kr.

Saute af ærter, blomkål og sprød panchetta, timiansauce og nye kartofler

Gratineret vegetar tærte

205 kr.

Nye kartofler, løg, tomater, gedeost og sommersalat

Fedets Skaldyrsfad min. 2 couverter

650 kr.

1/2 Hummer, østers, krabbeklør, rosé rejer, jomfruhummer og muslinger.
Hjemmebagt brød og dressings.
Skal forudbestilles mindst 1 hverdag i forvejen.

Desserter & oste

Creme Brûlée

95 kr.

Med Fransk Polynesisk vanille

Rabarbertærte

105 kr.

Tonkabønne creme, pekan nødder og sure rabarber

Pavlova

105 kr.

med sensommerbær og råcreme

Ostetallerken

115 kr.

3 gode oste, sprødt, sødt og surt

Hjemmelavet Petit four

65 kr.

3 forskellige slags

Espresso Martini

95 kr.

Espresso, Kahlua og vodka