Forretter

Cremet Fiskesuppe

95 kr.

Hvid fisk, ramsløg, basilikum, crouton og urter

Hvide asparges

115 kr.

Håndpillede rejer, sauce Hollandaise, urter og citron

Rørt Tatar

95 kr.

Hvide asparges, syltede bøgehatte og ramsløg

Foie Gras Terrine

125 kr.

Smørristet brioche, brombærkompot og syltede asparges

Hovedretter

Moules frites

189 kr.

Muslinger, pommes frites, urteaioli og hjemmebagt brød

Meunierestegt Helleflynder

285 kr.

Braiseret knoldselleri, grillede asparges, urter, skummende bisque og nye kartofler

Fedets klassiker, – Boeuf Sauté Stroganoff

225 kr.

Oksemørbrad, løg, champignon, rødbeder og kartoffelmos

Rib Eye Steak (300 gr.)

295 kr.

Bagt løg, sæsonens grønt, pommes frites og sauce bearnaise

Flamberet Peberbøf af oksemørbrad

325 kr.

Sæsonens grønt, ristede nye kartofler og pebersauce

Forårssalat (vegetarret)

165 kr.

Braiseret fennikel, kartofler i dild, romainesalat, frisk os og spæde grøntsager

Desserter & oste

Creme Brûlée

85 kr.

Med Fransk Polynesisk vanille

Rabarber Tærte

95 kr.

Hvid chokolade og vanille is

Crepes Suzettes

125 kr.

Med Okkels vanille is, flamberes ved bordet

Osteret

115 kr.

Comté, sød kartoffel, brunet smør og karamelsten

Hjemmelavet Petit four

55 kr.

3 forskellige slags

Søndagsflæsk

Stegt flæsk ad libitum - hver søndag, fra kl. 16

158 kr.

Med nye kartofler og persillesovs