Forretter

Foie Gras Terrine

115 kr.

Æblekompot, reduceret balsamico og smørristet brioche

Gravad Laks

95 kr.

Sprød salat, rugbrødschips og rævesauce

Fransk løgsuppe

95 kr.

Gratineret med crouton og gruyère

Rørt Tatar

95 kr.

Skorzonerødderødder, syltede bøgehatte, estragon og jordskokker

Hovedretter

Moules frites

189 kr.

Muslinger, pommes frites, urteaioli og hjemmebagt brød

Fedets klassiker, – Boeuf Sauté Stroganoff

225 kr.

Oksemørbrad, løg, champignon, rødbeder og kartoffelmos

Arancini (vegetarret)

195 kr.

Friteret svampe risotto, urtesalat, fennikel crudité, parmesan chips og ostecreme

Helstegt Pighvar

285 kr.

Asparges broccoli, pommes stick og skilt purløgsauce

Confiteret And

265 kr.

Appelsinrødkål med valnødder, solbærsyltede perleløg, Pommes Duchesse og salviesauce

Flamberet Peberbøf af oksemørbrad

325 kr.

Årstidens grøntsager, ristede aspargeskartofler og pebersauce

Desserter & oste

Creme Brûlée

85 kr.

Med friske bær

Pernod flamberede figner

125 kr.

Marcipan, nødder og pistacieis

Ostetallerken

115 kr.

Med 3 slags Unika oste, tørret frugtkompot, rødvinsmarinerede figner, cashewnødder og hjemmebagt knækbrød

Tarte Tatin

95 kr.

Æbler, karamel og vanille is

Crepes Suzettes

125 kr.

Med Okkels vanille is, flamberes ved bordet

Hjemmelavet Petit four

55 kr.

3 forskellige slags