Selskaber og mad ud af huset Toggle

Skal I holde selskab er vi naturligvis klar til at sørge for det hele for jer.

Uanset om I vil holde jeres arrangement derhjemme eller på Restaurant Fedet er vi klar til at sørge godt for jer.
Vi kan huse op til 40 couverter,  er i flere har vi adgang til større lokaler,
Kontakt os på tlf. 5258 8240 for nærmere information.

Alle vores menuer leveres naturligvis også ud af huset.

Vores buffeter og menuer leveres på fade og i skåle, klar til servering.
Det varme leveres enten varmt i termokasser eller lige til at varme i ovnen, alt efter jeres ønske.
Vi kan naturligvis også hjælpe med service, duge, servietter og personale.
Husk også vi leverer det hele til døren,ved min. 10 couverter, – helt gratis.
Vi ved at mange har specielle ønsker til maden, vi kan selvfølgelig efterkomme lige, hvad det skal være. Nedenstående menuer er derfor kun ment som inspiration.
Har I andre ønsker, så kontakt os på tlf. 5258 8240.

Buffet 1.

  • Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, chili og mango.
  • Serranoskinke med persille og parmesan.
  • Svinekøller med hjemmelavet Bbq sauce.
  • Rosastegt kalvefilet med hvidløg og timian.
  • Rødvins sauce.
  • Stegte svampe med cherrytomater og sæsonens grønt.
  • Ristede små kartofler vendt i pesto.
  • Æblekage med marcipan, creme fraiche og vanille.
  • Hjemmebagt brød.
  • Oliven og tomat/rosin tapanade.

Kr. 288,-

Buffet 2

  • Varmrøget laks med salat og urtemayo.
  • Bresaola med rødvinsmarinerede figner.
  • Helstegt oksemørbrad med timian og hvidløg.
  • Unghanebryst med pesto og serranoskinke.
  • Haricot verts, æbler valnødder og pærer.
  • Ristede svampe med græskar, hvidløg og cherrytomater.
  • Små ristede kartofler med krydderurter.
  • Sauce demiglace.
  • Creme Brûlée med sensommer bær.
  • Hjemmebagt brød.
  • Pesto og tapanader.

Kr. 318,-

Den traditionelle.

Fuldmodnet sild med hjemmelavet karrysalat.
Æg med svenske håndpillede rejer og hjemmelavet mayonaise.
Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade.

Roastbeef med pickles og peberrod.
Mørbradbøf med champignon a´la creme.
Varm leverpostej med champignon, bacon og hjemmesyltede rødbeder.
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.

Brie, med kiks og druer.
Gammeldags æblekage.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og smør.

Kr. 288,-

3 retters menu

Bagt torsk med rygeost 
purløg, myntesyltede gulerodsbånd, glaskål og jordskokkechips.
………

Rosastegt kalvefilet
blomkålspuré, østershatte, bagt rosenkål og æble, stegte kartofler og rødvinssauce

………

Mazarinkage
citronfromage, friske bær og tuilles

………

Kr. 325,-
Min 2 couverter

4 retters menu

Forret
Tapas anretning.
Sortfodsskinke med parmesan, hvidløgsmarinerede tigerrejer med aioli
og bresaola med rødvinsmarinerede figner.

Hovedret
Steak af oksemørbrad.
gulerodspuré, syltet porre, stegte østershatte Pommes Hasselbach og jordskokke sauce.

Ost
3 slags udenlandske oste, hjemmebagt knækbrød, cashewnødder og appelsinkompot.

Dessert
Chokoladekage Skt. Remy
med crumble, bær, havtornsauce og vanille is.

4 retter kr. 398,-

3 retter kr. 348,-
min. 2 couverter

Børneretter

Ønsker I vi laver noget særligt til børnene kan vi naturligvis også lave det.
Vi har samlet et lille udpluk af forskellige børneretter, – vi kan selvfølgelig lave lige hvad de gerne vil have.

Byg selv burger med råstegte kartofler

Kyllingespyd med pastasalat

Frikadeller med kartoffelsalat

Kr. 68,-

Med samme dessert som de voksne

Kr. 98,-

Kontakt os på tlf.: 5258 8240 eller mail: kontakt@fedet.dk

Konfirmation

Tapas buffet 1

  • Varmrøget laks med urtecreme.
  • Bruchetta med tomat og basilikum.
  • Serrano skinke med persille og parmesan.
  • Spansk omelet med chorizo og rosmarin.
  • Kyllingespyd i mild chili marinade og sesam.
  • Svinemedaillon med glaserede løg.
  • Bulgur med feta, peberfrugt og persille.
  • Manchego ost med syltede valnødder.
  • Mini Brownies med bær og havtorn creme.
  • Oliven og tomat/rosin tapanader.
  • Hjemmebagt brød.

Kr. 268,-

Tapas buffet 2

  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer med urte aioli.
  • Koldrøget laks med peberrodscreme.
  • Sortfodsskinke med parmesan og rodfrugt chips.
  • Stegte chorizopølser med ristede abrikoser og rosmarin.
  • Briochebolle med steak af oksemørbrad.
  • Spanske kødboller i tomatsauce.
  • Hvedekernesalat med feta, ristede pinjekerner, ruccola og syltede rødløg.
  • 2 slags spanske oste med syltede valnødder og tomat marmelade
  • Crema Catalana.
  • Pesto og tapanader.
  • Hjemmebagt brød.

Kr. 318,-

Print Friendly

Kontaktinformation

Restaurant Fedet Nordre Strandvej 35 8240 Risskov
Tlf: 5258 8240
Mail: kontakt@fedet.dk

Køb gavekort

Køb gavekort til Fedet online.

Like os på Facebook

0 kr0 varer

Kurv